Bali

« 1 of 8 »

INDONEZIJA – BALI 26.OKTOBAR 2019


CIJENA OD 996 EUR


AVIO KARTA + HOTEL 9ND + TRANSFER


Bali – tropsko ostrvo u indonežanskom arhipelagu, neobične ljepote. Bali je okružen Indijskim Okeanom i prekriven bujnim tropskim džunglama kroz koje se vide visoki vulkani. Spektakularna pirinčana terasasta polja, ribarska sela, mistična hindu religija, bogato umjetničko i kulturno nasljeđe ostrva otkrivaju jedinstven spoj magičnog i fascinantnog. Stanovnici Balija se ponose očuvanom vjerskom tradicijom, koja se primjećuje u svakodnevnom životu i arhitekturi, u veličanstvenim hramovima i palatama ovog ostrva. Najposjećeniji period ostrva je u periodu od maja do novembra. Zaliv i pješčana plaža Jimbaran (Džimbaran) se nalaze na jugozapadnoj obali Balija. Uskom prevlakom povezuju poluostrvo Bukit sa ostrvom Bali. Mala i skrovita mjesta stjenovitog Zaliva, sa strmim liticama, pružaju spokoj i mir. Najluksuzniji hoteli, mnogobrojni riblji restorani i kafei se nalaze na plaži Jimbaran. Spada među deset najtraženijih destinacija za ljubitelje jedrenja. Najpopularnija i najposjećenija pješčana plaža ostrva je Nusa Dua. Nalazi se na poluostrvu Bukit, u blizini turističkih atrakcija ostrva, restorana, barova i noćnih klubova. Idilično mjesto za odmor porodica i mladenaca. Plaža Tanjug Benoa se nalazi na istoimenom poluostrvu Bukita. Nekadašnje ribarsko selo je pretvoreno u šarmantno ljetovalište sa sivo-bijelom pješčanom plažom dužine 5 km, privatnim vilama i finim restoranima koji imaju prelep pogled na Badungov moreuz. Plaža Tanjug Benoa pruža najveću ponudu ljubiteljima sportskih aktivnosti na vodi. Plaža Sanur se nalazi na jugoistočnom dijelu Balija. Sanur je jedna od omiljenih destinacija za odmor na Baliju zbog svojih pješčanih plaža, mnogobrojnih restorana, kafića i prodavnica.


CIJENA PAKETA PO OSOBI od 996 EUR
26.10.19. – 05.11.19.

ECONOMY  9 noćenja sa
doručkom
Sense Sunset Seminyak 3*
Ping Hotel Seminyak Bali 3*
996 EUR
SILVER 9 noćenja sa
doručkom
Mercure Resort Sanur 4*
Grand Balisani 4*
Ayodya Resort Bali 5*
1.150 EUR
1.210 EUR
1.336 EUR
GOLD 9 noćenja sa
doručkom
Maya Sanur Resort & Spa 5*
Mulia Resort Nusa Dua 5*
The Laguna A Luxury Collection Resort & Spa 5+*
1.340 EUR
1.576 EUR
1.588 EUR


U ponudi imamo većinu hotela na Baliju I svakako, ukoliko želite, možemo Vam poslati I dodatnu ponudu u skladu sa Vašim zahtjevom. U nastavku su izdvojeni hoteli koji su dobro ocenjeni ili u kojima smo već imali zadovoljne putnike. Molimo Vas da I sami proverite kritike, jer je svaki postojeći izbor na bazi ličnih afiniteta.


** SVE DALEKE DESTINACIJE SPADAJU U INDIVIDUALNA (KROJENA) PUTOVANJA


**Navedene cijene su podložne promjenama i variraju u zavisnosti od raspoloživosti.**
** Prema zahtjevu možemo praviti kombinaciju sa hotelima u unutrašnjosti ostrva – mjesto Ubud


U CIJENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
● avio prevoz na relaciji Beograd – Bali – Istanbul -Beograd
● aerodromske takse – podložne promjenama
● transferi aerodrom – hotel – aerodrom na Baliju
● 9 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi nodenja sa doručkom
● troškovi organizacije i realizacije putovanja.


U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
● fakultativni izleti i individualni troškovi putnika
● međunarodno zdravsteveno osiguranje


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
● Cijena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrijednosti, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije,na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se cjelokupan iznos za avionske karte i akontacija u iznosu od 60% od ukupne cijene hotela, najkasnije 20 dana prije polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 40% do punog iznosa cijene putovanja.

● Plaćanje može biti: 1) Avansno: a) gotovinom, b) uplatom na račun agencije ili c) platnim karticama (Visa,
Master, American Express, Maestro i Dina).


MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.


OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cijene prevoza, izmjene deviznog kursa, nedovoljnog
broja prijavljenih putnika i slično, izmjeni cijenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet
dana prije polaska na putovanje. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spriječe izlazak putnika iz zemlje ili im onemogude ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog
neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja . Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smještaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, djelimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2018 od 25.01.2018. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod
Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300059989 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”. Organizator putovanja smatra da se putnik u cjelosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Copyright © 2019 Turistička agencija Partner Travel

wizair e-mail: info@partnertravel.ba;  tel: 035/294-046