TAJLAND

Bangkok i Koh Samui 11 dana (9 noći), avionom

Polazak: 09. jul 2020/ 19. jul 2020.


Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vrijeme ozvaničenja budizma (13. i 14. vek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umjetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lijepog sna.


PROGRAM PUTOVANJA:


1.dan (09.07.2020.) BEOGRAD- ISTANBUL
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue u 07:15 časova. Polijetanje za Istanbul u 09:15 časova (Let TK1082). Slijetanje u Istanbul u 12:00 časova. Čekanje na vezu. Polijetanje za Bangkok u 17:55 časova (Let TK 58).


2.dan (10.07.2020.) ISTANBUL- BANGKOK
Slijetanje u Bangkok u 17:30 časova. Transfer do hotela. Smještaj u hotelu (prema međunarodnim uzansama u sobe se ulazi između 13:00 i 15:00 časova). Slobodno vrijeme za individualna razgledanja ili fakultativni izlet. Noćenje.


3.dan (11.07.2020.) BANGKOK
Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposjećenijih gradova jugoistočne Azije. Prestonica zemlje je od 1782. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala rijeke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Cjelodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate, u čijem kompleksu se nalazi Hram Smaragdnog Bude, kao i razgledanje hramova Vat Trimitr, sa zlatnom statuom Bude teške 5,5 tona, Vat Po, koji je najveći i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Uveče je
moguće fakultativno organizovati „tai” klasične igre sa večerom. Noćenje.


4.dan (12.07.2020.) BANGKOK- KOH SAMUI
Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Koh Samui u toku dana. Dolazak. Transfer do hotela. Smještaj u hotelu (prema međunarodnim uzansama u sobe se ulazi između 13:00 i 15:00 časova). Slobodno vrijeme. Noćenje.


5 – 9.dan (13.07- 17.07.2020.) KOH SAMUI
Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja
fakultativnih izleta. Noćenja.


10.dan (18.07.2020.) KOH SAMUI- BANGKOK
Doručak. Napuštanje soba prije podne. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Polijetanje za Bangkok tokom dana. Slijetanje u Bangkok. Transfer do hotela. Smještaj u hotelu. Noćenje.


11.dan (19.07.2020.) BANGKOK- ISTANBUL- BEOGRAD
Doručak. Transfer do aerodroma. Polijetanje za Istanbul u 09:25 (Let TK 59). Obroci u avionu. Slijetanje u 15:50 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 18.45 časova (Let TK1083). Slijetanje u 19:25 časova.CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
Hotel Usluga 1/2 Doplata za

jednokrevetnu sobu

Hotel 4* Bangkok          

Hotel 3*

Koh Samui

Noćenje sa doručkom  

1.790,00 €      

 

 

     390,00 €

 

           

 

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit


Jedinstvena cijena putovanja obuhvata:
avionski prevoz na navedenim relacijama, 9 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelima 4* u Bangkoku i 3* na ostrvu Koh Samui, sve transfere prema programu (aerodrom-hotel-aerodrom), usluge predstavnika na destinaciji, troškovi organizovanja i pripreme putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 373.62 evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.


U cijenu aranžmana nije uračunato:
troškovi fakultativnih izleta (ako postoje i koji se plaćaju na destinaciji), napojnice za lokalne vodiče, vozače i hotelsko osoblje koji su u ovom dijelu svijeta obavezni (oko 5 evra po danu boravka) koje se plaćaju na destinaciji, viza za Tajland 40 evra, usluga viziranja 10 evra, troškovi obaveznog putnog zdravstvenog osiguranja putnika, lični troškovi i ostali nepomenuti troškovi.


VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja plaća se na licu mjesta.


VALUTA: Nacionalna valuta Tajlanda je Thai bath 1 USD = 30.20 THB 1 EUR = 33.23 THB


KLIMA: U ovo doba godine temperature su vrlo prijatne. Dnevne temperature u Bangkoku su između 26°C i 35°C i mogući su kratkotrajni pljuskovi, a na Koh Samuiu su između 30°C i 33°C (jutarnje i večernje nešto niže). Jul je period visoke sezone na ostrvu Koh Samui!


OPISI HOTELA:


Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4* www.centuryparkhotel.com ili sličan
Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smještaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mjesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.


Hotel na Koh Samuiju: CHABA SAMUI RESORT 3* http://chabasamuiresort.com/ ili sličan Chaba Samui Resort se nalazi na najljepšoj plaži Koh Samui-a- Čaveng Sobe u Chaba Samui Resortu uređene su u savremenom stilu. Pojedine sobe imaju balkon, a sve sadrže klima-uređaj, satelitsku televiziju, pristup WiFi-u i sopstveno kupatilo sa kadom i tušem. Hotel ima bazen i spa centar. U ostale sadržaje spadaju fitnes soba i sala za sastanke.


USLOVI PLAĆANJA:
Cijene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano).  Cijena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promjeni.


Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 05. april 2020 ili do popune mjesta. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
Krajnji rok za obavještavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana prije početka putovanja. Vrijeme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vrijeme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavješten po dobijanju informacije od avio prevoznik, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vrijeme polijetanja.
BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promjeni
cijenu aranžmana. Uz ovaj program i cjenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

Copyright © 2019 Turistička agencija Partner Travel

wizair e-mail: info@partnertravel.ba;  tel: 035/294-046