Bankok i Puked

Tajland

Tajland


 BANGKOK I PUKET


     11 dana (9 noćenja) avionom 


Polazak: 13. novembar 2019/ Povratak: 23. novembar 2019.


Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskima tlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatojistoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vrijeme ozvaničenja budizma (13. i 14.vijek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umjetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem ljepog sna.

Puket nazivaju tropskim rajem. Pun je pogodak za ljubitelje pješčanih plaža, toplog i čistog mora, čarobne prirode, izvrsnih restorana, burnog noćnog života, butika i prodavnica. Obiluje atrakcijama, ali su svakako bez sumnje na vrhu liste preljepe plaže.

 


PROGRAM PUTOVANJA:


1.dan (13.11.2019.) BEOGRADISTANBUL

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla” kod šaltera KonTiki u 18:25 časova. Polijetanje za Istanbul u 20:25 časova (Let TK1084). Obrok u avionu.


2.dan (14.11.2019.) ISTANBUL-BANGKOK

Slijetanje u Istanbul oko 00:10 časova. Polijetanje za Bangkok u 01:50 časova (Let TK68). Obrok u avionu. Slijetanje u Bangkok u 14:50 časova. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja ili fakultativne izlete. Noćenje.


3.dan (15.11.2019.) BANGKOK

Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposjećenijih gradova jugoistočne Azije. Prestonica zemlje je od 1782. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala rijeke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Cjelodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate, u čijem kompleksu se nalazi Hram Smaragdnog Bude, kao i razgledanje hramova Vat Trimitr, sa zlatnom statuom Bude teške 5,5 tona, Vat Po, koji je najveći i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Uveče je moguće fakultativno organizovati „tai” klasične igre sa večerom. Noćenje.


4.dan (16.11.2019.) BANGKOK

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za ploveću pijacu. Noćenje.


5.dan (17.11.2019.) BANGKOK-PUKET

Doručak. Transfer na aerodrom. Polijetanje za Puket u toku dana. Dolazak. Transfer do hotela. Smještaj u hotelu izmedju 13-15 časova. Slobodno vrijeme. Noćenje.


6. do 10. dan (18.11 do 22.11.) PUKET

Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.


11. dan (23.11.) PUKET- ISTANBUL– BEOGRAD

Doručak. Rani jutarnji transfer do aerodroma. Polijetanje za Istanbul u 05:50 (Let TK173). Obroci u avionu. Slijetanje u 13:05 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 19:50 časova (Let TK1083). Slijetanje u 19:30 časova.


CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
Smještaj Usluga Cijena aranžmana po

osobi u dvokrevetnoj sobi

Doplata za

jednokrevetnu sobu

Cijena važi do
Hoteli 4* Noćenje sa doručkom  

      1.190,00 €

 

 

     390,00 €

 

Do 31.05.2019.

(cijena sa popustom)

Hoteli 4* Noćenje sa doručkom

1.250,00 €

         390,00 € Od 01.06.2019.

(redovna cijena)

 

 


NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju.

 


U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, smještaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* u Bangkoku i na ostrvu Puket, na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i 1 ručak tokom obilaska Bangkoka, transferi i razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.


U cijenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 362.19 evra (koje se sastoje od sljedećih nerefundabilnih: eur 308.00 YR i refundabilnih taksi: eur 0.98 RF, 16.94 RS, 10.00 TR, 4.48 LG, 1.92 E7, 0.82 G8, 19.05 TS) (podložne su promjeni, a njihov konačni iznos se plaća sedam dana prije putovanja u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski dio aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, fakultativni izleti, viza za Tajland 40 evra, usluga viziranja 10 evra, kao i međunarodno putno osiguranje


VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja plaća se na licu mjesta.


VALUTA : Nacionalna valuta Tajlanda je Thai bath 1 USD = 31.80 THB   1 EUR = 35.77 THB


KLIMA: U ovo doba godine temperature su vrlo prijatne. Dnevne temperature u Bangkoku su između 25°C i 32°C (jutarnje i večernje nešto niže), a na Puketu između 27°C i 34°C (jutarnje i večernje nešto niže). Mart je period visoke sezone!


SMJEŠTAJ:


Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4*  www.centuryparkhotel.com ili sličan

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smještaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom. Opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mjesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.


Hotelna ostrvu Puket: KATA PALM RESORT& SPA 4* http://www.katapalmresort.com/ili sličan

Odmarlište je okruženo zelenilom, na samo par minuta udaljenosti od poznate Kata pješčane plaže, a 200m od šoping zone. Ovaj hotel kombinuje najbolje od tradicionalnog i modernog. Odmaralište ima 2 velika bazena i 2 mala bazena za djecu, 3 restorana i 2 bara. Svaka soba ima:  kupatilo, terasu, klima uređaj, fen, telefon, mini-bar, TV sa satelitskim programom i sef.


ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 31. DECEMBAR 2018. ILI DO POPUNE MJESTA

Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mjesta ni cijena. Mole se putnici da provjere tačno vrijeme leta dva dana prije polaska.


VAŽNE NAPOMENE:

  • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promjeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
  • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
  • Uz ovaj program i cjenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Kon Tiki Travel & Service d.o.
  • Kon Tiki Travel & Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

  • gotovinski -uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana prije polaska na put.
  • preko računa.

Copyright © 2019 Turistička agencija Partner Travel

wizair e-mail: info@partnertravel.ba;  tel: 035/294-046