« 1 of 5 »

AMSTERDAM


4 dana (3 nodenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 3*) – avionom


Polazak: 14.maj 2019. (Povratak: 17.maj 2019.)


Amsterdam je nastao krajem 12.vijeka kao malo ribarsko mjesto, a danas je finansijski, kulturni centar i najveći grad u Holandiji. Njegov planski i spretno izgrađeni centar na kopnu i vodi, danas je u cjelosti proglašen dijelom svjetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Živopisni kanali su zaštitni znak ovog grada koji još nosi naziv “Sjeverna Venecija”. Oblik grada definisan je kružnim vodenim kanalima. Amsterdam je grad koji očarava svojom slikovitom arhitekturom i brojnim znamenitostima. Jedno od najvedih istorijskih gradskih jezgara u Evropi, izgrađeno u 17.vijeku, nalazi se u Amsterdamu. Uobičajeno je da se ovaj jedinstveni grad opisuje donekle oprečnim atributima kao što su: živ, nekonvencionalan, buntovan ili čak revolucionaran, ali i miran, uređen, tradicionalistički i tolerantan I svaki od njih mu zaista pristaje.


1.dan (utorak, 14.maj 2019) BEOGRAD- AMSTERDAM

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 04.40h. Polazak za Amsterdam u 6.40h (let JU360). Dolazak u Amsterdam, na aerodrom Šipol, u 9.10h. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada. Amsterdam je najvedi grad Holandije I jedan od najposjećenijih gradova Evrope. Vožnja duž obala velikih kanala uredjenih još pre tri stoljeća. Panoramsko razgledanje: Kraljevskog dvorca, Nove i Stare crkve, berze Birlage, glavne željezničke stanice, kapele Svetog Olafa i Čajna-tauna. Pješačko razgledanje glavnih turističkih ulica I trgova, kvarta sa starim kafanama i najvede evropske pijace cvijeća. Smještaj u hotel. Noćenje.


2.dan (sreda, 15.maj 2019) AMSTERDAM – ROTERDAM – ŠEVENINGEN – HAG- AMSTERDAM

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na cjelodnevni fakultativni izlet Roterdam, Ševeningen i Hag. Ova velika tura, omogućava razgledanje živopisnih provincija juga Holandije. Roterdam je najveće pristanište Evrope, smješten na ušću rijeka Rajna I Maas. Hag je prestonica Holandije I ostao je tradicionalno
mjesto življenja kraljevske porodice. Ševeningen je grad prepoznatljiv po međunarodnom sudu pravde. Trajanje izleta je oko 9 časova. Povratak u Amsterdam. Slobodno vrijeme. Noćenje.


3.dan (četvrtak, 16.maj 2019) AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Mala holandska tura Zaanse Shcans I Volendam u trajanju od oko 5 sati. Noćenje.


4.dan (petak, 17.maj 2019) AMSTERDAM – BEOGRAD

Doručak. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Sobe se napuštaju do 12.00h. Transfer na aerodrom oko 18.00 h. Polazak za Beograd u 21.10 h (let JU 365). Dolazak u Beograd u 23.25h.


TERMIN HOTEL CIJENA PO OSOBI DOPLATA za jednokrevetnu sobu
14.05.-17.05. Hotel 3* Redovna cijena: 599 evra 150 evra

U CIJENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
● Avionski prevoz na relaciji Beograd –Amsterdam –Beograd
● Smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu kategorije 3*, na bazi noćenja sa doručkom
● Transferi prema programu
● Panoramsko razgledanje Amsterdama
● Usluge lokalnog vodiča
● Usluge vodiča agencije tokom boravka
● Troškovi organizacije i realizacije putovanja


U CIJENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
● Aerodromska taksa u Beogradu i inostranstvu 110 evra u trenutku objavljivanja programa, iznos je podložan promjeni i plaća se u dinarima u agenciji
● Obroci i piće na letovima kompanije Air Serbia
● Fakultativni izleti
● Individualni troškovi


SMEŠTAJ:
Motel One 3*, Amsterdam https://www.motel-one.com/en/
Hotel se nalazi oko 400m od Kongresnog centra RAI I oko 3.8km od glavnog trga Dam. Nalazi se na direktnoj metro liniji do centra (Europaplein).
Sobe posjeduju : kupatilo, klima-uređaj, TV, telefon i Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.
● Organizator putovanja zadržava pravo zamjene hotela, hotelom iste ili više kategorije.

● Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pre putovanja.


FAKULTATIVNI IZLETI:
● Cjelodnevni fakultativni izlet Roterdam, Ševeningen i Hag Cijena: 110 evra. U cijenu je uključen prevoz autobusom, panoramsko razgledanje autobusom, usluge vodiča. Izlet traje oko 9 sati.
●Fakultativni izlet Mala Holandska tura – Zaanse Schans I Volendam Cijena : 75 evra. Izlet traje oko 5 sati.
Prijavljivanje i uplata fakultativnih izleta se vrši u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 10 prijavljenih putnika, po izletu.


VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE „AMSTERDAM“:
● Potrebno je najmanje 15 putnika za realizaciju ovog putovanja.

● Uz blagovremeni upit postoji mogudnost smještaja u jednokrevetnim sobama uz doplatu.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

● Cijena putovanja iskazana je u evrima. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u
iznosu od 60% cijene a najkasnije 15 dana prije polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 40% do punog iznosa cijene putovanja.

● Plaćanje može biti:1) Avansno: a) gotovinom, b) uplatom na račun 


MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
● Filip Travel preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. 


OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA U ORGANIZACIJI FILIP TRAVELA

● Filip Travel zadržava pravo da, u slučaju izmjene cijene prevoza, izmjene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmjeni cijenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana prije polaska na putovanje.

● U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja Filip Travela, nisu predviđene posjete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

 

Copyright © 2019 Turistička agencija Partner Travel

wizair e-mail: info@partnertravel.ba;  tel: 035/294-046