« 4 of 7 »

Costa Cruises

 

Bilo koji elegantni prekooceanski brod iz flote Costa Cruises ljepotica odvesti će Vas na preko 60 destinacija širom svijeta. Izaberite krstarenja u svim dijelovima svijeta.. Izaberite između 250 destinacija u Mediteranu, Sjevernoj Europi, Karibima, Sjevernoj i Južnoj Americi, Arapskim Emiratima, Dalekom Istoku i Indijskom Oceanu. Ne propustite put iz vaših snova. Ne čekajte, krenite još danas…krenite već sada!!!

Na brodu Vas čeka nebrojeno mnogo sadržaja: preko 80 različitih predstava, preko 130 profesionalnih pjevača, preko 70 izvrsnih zabavljača i preko 160 vrhunskih muzičara koji Vaš put čine ugonim i opuštajućim jer… Costa se prilagođava upravo Vama.

Opremljena kabina pružit će Vam maksimalan odmor nakon neprospavane plesne noći, a Suite Privileges Vam osim butlera daje i poziv na exclusivnu cocktail večer.
Dan zatim možete započeti sportom, joggingom, plivanjem u bazenu ili posjetom nekom od wellness programa.

Posebno je zanimljiv i porodični aranžman prilagođen prvenstveno djeci. Izbor jednog od 4 Club-a pružit će djeci nezaboravno putovanje i zabavu na brodu dok vi uživate u opuštajućem programu.

 

Costa – za svakoga po nešto. Možete probati izvrsna vina, uživati u vrhunskoj hrani i prepustiti se relaksirajućem aroma – wellness užitku.

Ako tražite poseban kratki odmor, zašto ne biste probali mini-krstarenje?

Mini-krstarenje odlično je za sve koji nemaju previše slobodnog vremena ili za sve koji žele “probati” krstarenje. Ukrcajte se na jedan od brodova Costa i uživajte u ovih nekoliko dana krstarenja, sigurno ćete biti oduševljeni. Imat ćete dovoljno vremena isprobati sve što brod nudi, a u isto vrijeme svaki dan posjetit ćete novi grad. Na raspolaganju su vam sadržaji broda, kao što je fitness, zabava, animacija, večernje predstave, noćni klub, disco, sportske aktivnosti…

 

Izbor je samo Vaš…

 

 

Vodeća cruising kompanija u Europi!

  • Historija kompanije duga preko 60 godina, ostvareno preko 1.1 milion putnika u 2008.g.
  • Najveća flota u Europi: u 2009. godini flota će imati 14 brodova, do 2012. 17 brodova. Predviđena vrijednost ove investicije je 2,4 biliona eura. 2012.g. će raspolagati kapacitetom od 46.400 ležajeva.
  • Od 2000. godine svi brodovi kompanije COSTA plove pod talijanskom zastavom
  • 250 destinacija u Mediteranu, Sjevernoj Europi, Karibima, Sjevernoj i Južnoj Americi, Arapskim Emiratima, Dalekom Istoku I Indijskom Oceanu

Ovu ekspanziju prate i nove ekskluzivne rute koje je uvela Costa Cruises, kao prva cruising komanija koja operira na Dalekom istoku s polaskom iz Kine, u Arapskom zaljevu s polaskom iz Dubaia i u Indijskom oceanu s polaskom iz Mauricijusa.

 

 

Costa Pacifica Costa Pacifica 

Costa Pacifica, novi zadivljujući Costin brod oduševiti će Vas sa svojim harmoničnim stilom. Inspirisan muzikom, interijer broda odiše veselim i šarenim motivima prilagođenim muzičkim notama.

 

Costa Luminosa Costa Luminosa

Costa Luminosa, spektakularni novi brod sa specijalnim svjetlosnim efektima, elegantnim dekorom i vrijednim umjetničkim djelima. Sam dizajn, vrijedni i elegantni materijali i nova arhitektonska obilježja daju Costi Luminosi jedan šarmantan a opet inovativan izgled kakav zaslužuje titulu dragulja u kruni Costine flote.

 

Costa Serena Costa Serena

Od antičke Olimpije, kolijevke prvih Olimpijskih igara do Izmira, odakle gosti mogu posjetiti impresivne ostatke antičkog rimskog grada Efeza i Istanbula, tog raskrižja svjetova koji povezuje Aziju i Europu, pa sve do Dubrovnika, bisera Jadrana… Krstarenje Costom Serenom predstavljat će užitak svim ljubiteljima kulturno-historijskih odredišta starog kontinenta.

 

Costa Concordia Costa Concordia

Costa Concordia je brod za fitness i opuštanje. Ovo sasvim inovativno ploveće odmaralište postaje dodatno odredište na vašem Concordia krstarenju. Što ga čini tako posebnim?

 

Costa Magica Costa Magica

Uživajte u ljepotama zapadnog mediterana na krstarenju koje Vas vodi sve do preljepe portugalske obale. Sa Costom Magicom krenite avanturu koja Vas vodi od Italije preko Španjolske i Maroka sve do Portugalskog glavnog grada Lisabona.

 

Costa Fortuna Costa Fortuna

Krenite s Costom Fortunom putevima antičkih grčkih heroja, na mjesta gdje se mit, legenda i historije stapaju u jedno. Costa Fortuna, izrazito udoban i sofisticiran brod, nadahnut velikim talijanskim prekooceanskim brodovima prošlih vremena…

 

Costa Mediterranea Costa Mediterranea

Mediterranea će vas očarati svojom šarolikošću i blještavilom čim uđete u glavnu dvoranu, s panoramskim staklenim liftovima i kipovima plesača, te visokim staklenim krovom s pogledom na nebo.

 

Costa Atlantica Costa Atlantica

S Costom Atlanticom uronite u očaravajući svijet bisera Kariba gdje se prostranstvo nebeskog plavetnila stapa s beskrajem oceana. Egzotična kreolska kultura novoga svijeta poziva vas na pjesmu, igru i ples.

 

Costa Victoria Costa Victoria

Costa Victoria je zaista stilski brod koji je nedavno obnovljen i sadrži nove atrakcije: balkoni su dodani mnogim vanjskim kabinama, a terasa bifea je proširena i stvorena su dva nova panoramska šetališta.

 

Costa Classica Costa Classica

Dopustite nam da Vas povedemo na magično putovanje u tropski raj gdje ćete moći uživati u neizmjernim prirodnim ljepotama, kontrastnim kulturama i historijskim građevinama.

 

Costa Allegra Costa Allegra

Panoramski prozori stvaraju osjećaj svjetlosti i pružaju jedinstven pogled u svijet. Zadivljujući stakleni zid daje plesnoj dvorani Flamenco i restoranu Montmartre veličanstveni pogled na čitavo obzorje.

 

Costa Marina   Costa Marina

Sve je osvjetljeno na Costa Marini. Impozantni stakleni atrij je visok tri spata, a voda teče niz stakleni zid. Restoran Crystal ima oslikane prozore i sveobuhvatne poglede na more, a u noćnom klubu pod staklenom kupolom možete čitavu noć plesati pod zvjezdama.

 

Costa Europa Costa Europa

Costa Europa obećava vrhunsku atmosferu te, kako i samo ime sugerira, prefinjen europski ugođaj. Costa Europa posjeduje izvanrednu zbirku umjetnosti u rasponu od antikviteta do radova flamanskih umjetnika, brončane kineske skulpture i brodski top iz 17. vijeka.

 

Costa Romantica Costa Romantica

Doživite magično putovanje krstaricom Costa Romantica flote Costa Crociere. Povedite djecu koja ce pamtiti putovanje cijelog života. Očarat ce Vas ljepote otoka njihovih prirodnih ljepota i ljepote gradova posjeta.

 

Costa Deliziosa Costa Deliziosa

Costa Deliziosa je dio talijanske flote Društva plan širenja, trenutno najveći takve vrste u svijetu.

Copyright © 2019 Turistička agencija Partner Travel

wizair e-mail: info@partnertravel.ba;  tel: 035/294-046