Moravske toplice

Slovenija

Terme 3000 – Moravske toplice – Slovenija


« 1 of 11 »

 

 

 

 


TOP ZIMA 

 

PAKET SPECIJAL TERMAL

 

Cjenovnik važi sa smještaj u periodu 02.09. – 30.12.2018. i 02.01. – 17.02.2019.

 

 

Terme 3000 Moravske Toplice su nadaleko poznate po ljekovitoj crnoj termomineralnoj vodi, najvećem golf igralištu i vodenom parku u Sloveniji te po odličnim wellness uslugama.

 

U Termama 3000 – Moravskih Toplica izvora crna termomineralna voda koja ima blagotvorne učinke na zdravlje, ponajprije kod reumatskih tegoba i tegoba s lokomotornim sustavom. Crna termomineralna voda temelj je zdravstvene, wellness i kupališne ponude Terma 3000. Kulinarska ponuda lokalnih specijaliteta i cijelo ozračje izričito je prekmursko – opušteno i optimistično, što je preduvjet za savršen odmor.

 

Terme 3000 – Moravske Toplice jedne su od većih toplica u Sloveniji i nude spektar zabave za sve naraštaje. Od glasne i razigrane u jednom od najvećih vodenih parkova do smirene, revitalizirajuće, u okrilju krošanja velikih panonskih stabala i wellness centra. Pobrinut će se i za potrebe poslovnih gostiju kojima je osigurana privatnost i odmak od topličke vreve.

 

 

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI PO NOĆI U EVRIMA

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Hotel Usluga Soba 02.09. – 30.12.2018.

02.01. – 17.02.2019.

Termal 4* PP Standard 49,00 €

Minimalni period boravka 2 noćenja

 

U cijenu putovanja je uračunato:

Smještaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi (sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja) na bazi polupanisona (doručak i večera-švedski sto), korišćenje bade mantila, korišćenje finske saune u hotelu Termal, kupanje na dan dolaska od 11.00h i cjelodnevno na dan odlaska u Termalnom parku, neograničeno kupanje u Termalnom Parku – Terme 3000 (povezanih novim hodnikom).

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

Boravišnu taksu 2,00 € po osobi i danu (plaća se u agenciji), prijavišnu taksu 1,00 € po osobi za cio period boravka (plaća se u agenciji), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

 

POPUSTI I DOPLATE:

– djete do 2 godine u zajedničkom ležaju sa roditeljima – besplatno

– djete 2-12 godina na posebnom u zajedničkom ležaju u sobi sa roditeljima – 18,00 € po osobi po noći

– doplata za porodičnu sobu (2 povezane sobe) odrasli – 18,00 € po osobi po noći

– doplata za jednokrevetnu sobu – na upit

 

OPIS HOTELA:

 

Hotel Livada 5*, Moravske Toplice, www.sava-hotels-resorts.com/en/moravske-toplice

Hotel Livada nalazi se u Moravskim Toplicama, među prekmurskim ravnicama koje pružaju mir kakav urbana sredina već dugo ne poznaje. Na prekmurskim ravnicama svoje će opuštanje naći ljubitelji golfa i wellnessa. Gostima su na raspolaganju veliki wellness centar i hotelski centar tajlandskih masaža. Jedini je hotel u Evropi s kadama koje omogućuju kupanje u termalnoj vodi u sobi. Gostima su na raspolaganju pansionski restoran i à la carte Restoran. U hotelu se nalaze i tri bara: Aperitiv bar, Panorama bar i Wellness bar u kome osim bezalkoholnih pića i toplih napitaka možete degustirati i kvalitetna poznata domaća i strana vina. Hotel ima 122 sobe različite veličine. Većina soba ima na raspolaganju masažnu kadu sa crnom termomineralnom vodom, a neke imaju dodatno i masažni tuš. Sve sobe su sa klimom, imaju balkon, LCD TV, bežični internet, telefon, sef i mini-bar.

 

Hotel Ajda 4*, Moravske Toplice, www.sava-hotels-resorts.com/en/moravske-toplice

Hotel Ajda karakteriše ugodna domaća atmosfera. Posjećuju ga porodice, stariji ljudi i mlađi parovi. Omiljen i zbog bogatog izbora mogućnosti za aktivni odmor i animacije za djecu naročito zbog bazenskog kompleks Termi 3000. U Hotelu Ajda na raspolaganju su i aperitiv bar i Taverna. Hotel Ajda gostima pruža uživanje u wellness centru Thermalium i u Tajlandskim masažam u wellness centru Thai u Hotelu Livada. Hotel ima 157 soba, od toga je 111 dvokrevetnih, 40 jednokrevetnih i 6 luksuznih apartmana. Sve sobe su sa balkonom, a u kupatilu je kada, WC i fen za kosu. Sobe imaju bežični pristup internetu, klimatizovane su iopremljene TV-om, telefonom i mini-barom.

 

Hotel Termal 4*, Moravske Toplice, www.sava-hotels-resorts.com/en/moravske-toplice

Hotel Termal namenjen je gostima koji na odmoru žele da učine nešto za svoje zdravlje. Gostima hotela Termal na raspolaganju je pansionski restoran u kojem će se pobrinuti i za prilagođenu prehranu gostiju na terapijskom odmoru. Mnogo gostiju hotela Termal koristi usluge terapijskog centra Thermalium, čije su usluge vezane za snagu crne termomineralne vode. Gosti hotela imaju i slobodan ulaz u bazenski kompleks Tesrma 3000. Gostima Hotela Termal na raspolaganju je wellnes center Thermalium a tajlandske masaže moguće su u wellness centru Thai u Hotelu Livada. Hotel Termal ima 136 soba, od toga 108 dvokrevetnih i 25 jednokrevetnih i 3 suite. Sobe sa pogledom na vodeni park Terma 3000 imaju balkon. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš, WC, fen za kosu) i opremljene su TV-om, telefonom i mini-barom. 

 

 

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU. ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE 3 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE.

 

Copyright © 2019 Turistička agencija Partner Travel

wizair e-mail: info@partnertravel.ba;  tel: 035/294-046