« 2 of 8 »

MCS Cruises

 

Programi predstavljenih krstarenja pažljivo su odabrani te organizirani u saradnji sa svjetski vodećim brodarskim kompanijama te su garancija kvalitete i sigurnosti, o čemu svjedoče mnogobrojni zadovoljni putnici.

Krstarenja su sinonim za kvalitetu savremenog turizma. Nude kvalitetu poput hotela visokih kategorija, izvanrednu gastronomsku ponudu sa vrhunskom kuhinjom, izlete, večere sa zabavnim programima, Casino-e, idealnu priliku za nova druženja i poznanstva, programe za djecu i još mnogo toga …. te naravno, sve po razumnoj cijeni.

U uvjerenju, da ćete ponovo putovati na jednom od brodova iz MSC Cruises programa, ili ćete se tek prvi put odlučiti za takvo putovanje, želimo Vam mirno more i ugodno putovanje.

Za mladence se odobrava 10% popusta na cijenu svih krstarenja iz bogate ponude MSC Cruises. Popust ne vrijedi na promotivne cijene krstarenja, među kojima su i polasci iz Dubrovnika.

 

Krstarenje je iskustvo koje će zauvijek osnažiti vašu vezu s morem. Prostranstva oceana okružena nježnim, uspavljujućim zvukovima mirnoće, pozivaju mnoge da iskoriste dar slobodnog vremena… Za vrijeme krstarenja osjetit ćete naš jedinstveni, izvorno talijanski ambijent koji se održava u talijanskoj kuhinji i kulturi, kojima smo dodali međunarodnu kuhinju, običaje i zabavu. U stvaranju svoje prepoznatljive flote, MSC Cruises je uspješno spojio vrhunsku tehnologiju sa inovativnim dizajnom, tradicionalnu kvalitetu gradnje, izvrstan odabir živahnih boja i kvalitetnih tkanina te smisao za detalje. Težnja MSC Cruisesa ka savršenstvu osigurava svim  gostima uslugu na vrhunskoj razini i svako krstarenje čini jedinstvenim i savršenim odmorom.

MSC krstarenje je pravi način za ponovno prikupljanje pozitivne energije te postizanje ravnoteže uma i tijela. Dok ste u plovidbi i okruženi samo suncem i morem, imate priliku baviti se omiljenim sportom ili uživati u masažama, saunama, tretmanima ljepote te individualnim treninzima.

 

MSC MAGNIFICA
Rast flote MSC Krstarenja se nastavlja u 2010. Spektakularnim krštenjem u Hamburgu, novi brod klase ‘Musica’ će se pridružiti jednoj od najmodernijih flota na svijetu u ožujku 2010. MSC Magnifica je spoj vrhunskog komfora, jednostavnog dizajna, napredne tehnologije, sistema energetske efikasnosti i zaštite okoliša. Brod koji će zasigurno svojim putnicima pružiti sve za nezaboravno krstarenje. nezaboravno krstarenje mediteranom sa polascima iz Venecije i Dubrovnika.

 

MSC SPLENDIDA
Iznenađujuća ljepota! Čarolija MSC Krstarenja nastavlja se sa svojim novim brodom u klasi ‘Fantasia’ . Nakon porinuća MSC Fantasia, MSC Splendida postaje nova perjanica u floti MSC Krstarenja. Brod je uspješan spoj najsavremenije tehnologije, sistema za zaštitu okoliša i vrhunske udobnosti. To je brod koji svojim putnicima pruža nezaboravan odmor. luksuzna krstarenja Mediteranom.

 

MSC FANTASIA
MSC Fantasia je najveći brod ikada sagrađen za europskog broda vlasnika. Brod je uspješan spoj savremene tehnologije, sistema za zaštitu okoliša, jednostavnog dizajna i vrhunske udobnosti koji gostima pruža nezaboravan odmor. luksuzna krstarenja Mediteranom.

 

MSC POESIA
Naša nova pjesma na horizontu. Poezija je kao more, koja nas nježno ljulja i budi osjećaje.

 

MSC ORCHESTRA
Plovite morima draguljem flote MSC krstarenja. Remek djelo talijanskog stila, savršen i jedinstven spoj dizajna, udobnosti i sigurnosti.

 

MSC MUSICA
MSC Musica je brod iz snova, osjetit ćete muziku u zraku. Savršen spoj dizajna sa stilom, profinjenog ambijenta i bliješteće zabave..nezaboravna krstarenja mediteranom sa polascima iz Venecije i Dubrovnika.

 

MSC OPERA
Elegantni brod koji nudi udobnost kakvu samo možete poželjeti i jedinstvenost koja će vas odmah privući.

 

MSC LIRICA
MSC Lirica, zavodljivi brod: kvalitetni arhitektonski materijali i profinjeni namještaj će uvesti goste u tipično talijanski ali uistinu drugačiji okoliš.

 

MSC SINFONIA
MSC Sinfonia je inspirirana klasičnim sinfonijama i spojila je klasične note sa savremenim zvukovima kako bi omogućila jedinstven doživljaj krstarenja. ekskluzivna odredišta krstarenja mediteranom: upoznajte Monte Carlo, Rim i još mnogo toga.

 

MSC AMRONIA
MSC Armonia pomaže vam da ostvarite svoje snove sa svojim uistinu izvanrednim uređenjem dizajnirani samo u jedno svrhu, da vam pomogne u istinskom uživanju na vašem odmoru. krstarenje mediteranom sa polaskom iz Venecije i Dubrovnika.

 

MSC MELODY
MSC Melody je najklasičniji brod u floti. MSC Melody kombinira modernu udobnost sa opuštenom i prijateljskom atmosferom. krstarenja mediteranom puna zabave i atraktivnih destinacija.

 

Copyright © 2019 Turistička agencija Partner Travel

wizair e-mail: info@partnertravel.ba;  tel: 035/294-046