Terme Radenci

Slovenija

Terme Radenci – Slovenia

 

TOP ZIMA 

 

Lječilište Radenci, najstarije slovensko lječilište, sa 130-godišnjom tradicijom nadaleko je poznato po ljekovitoj termomineralnoj vodi.


« 1 of 11 »

Legenda kaže da su mineralnoj vodi u Radencima nekada davno put pod zemlju utirali marljivi patuljci. Žuborenje vode čuo je student medicine koji je pronašao izvor vode i dokazao njezino ljekovito djelovanje. Još 1882. godine Radence su posjetili prvi lječilišni gosti. U ljekovitom djelovanju radenske mineralne vode na srce i krvne žile lječilišni gosti i svi koji se brinu o zdravom načinu života uživaju i danas. Lječilište Radenci lječilište je u pravom smislu riječi – u okruženju žitnih polja i vinorodnih brežuljaka obasjanih s više od 250 sunčanih dana godišnje pružaju opuštanje i odmor tražiteljima dobrog raspoloženja i zdravlja.


Lječilište Radenci lječilište je s tradicijom. Obrazovano i iskusno zdravstveno osoblje posvećuje se svakom gostu pojedinačno, a moderne metode liječenja zajedno s prirodnim učincima radenske mineralne vode pružaju savršen lječilišni odmor. Klima je idealna za rekreaciju u prirodi, a medico-wellness centar pruža wellness usluge na osnovi radenske mineralne vode. Lječilište Radenci pružai konferencijske usluge povezane s programima lječilišnog odmora.


AKCIJA 1=2 

Cijena za dvije osobe 
½+1 standard soba
polupansion 
17.11. – 20.12.2019  11.10. – 17.11.2019. 
20.12. – 31.12.2019. 
Hotel Radin****  358,00 KM  dodatna noć 179,00 KM  388,00 KM dodatna noć 194,00 KM 

Navedene cijene su za dvije osobe za dvije noći sa uključenim polupansionom. 


Ponuda uključuje: Smještaj sa polupansionom koji uključuje samposlužni doručak sa sezonskim hranom iz lokalnog okruženja i samposlužnu večeru s bogatim izborom jela, među kojima i jela s dodatkom mineralne vode. Više vrsta hladnih predjela, supa i glavnih jela s prilozima, bife salatama, sirevima, vučem i slasticama. Jednom sedmično tradicionalna pomurska večera. Neograničeno kupanje na termama – deset unutarnjih i vanjskih bazena – sve pod istim krovom na dan dolaska od 11.00 i cjelodnevno  na dan odlaska. Jednom dnevno osim na dan odlaska ulaz u saune: dvije finske, infra crvena, biljna i tilarium. Korištenje ogrtača za kupanje. 


Popusti i doplate: Popusti za djecu  u paketu 1=2 – sa dvije odrasle osobe u sobi ( jedno spava kod roditelja; jedno na pomoćnom krevetu). Dijete do 2 godine gratis; jedno dijete do 12 godina  – GRATIS; Drugo dijete od 2 do 12 godina :40 KM na noć. Dijete  od 12 do 15 godina: 30% popusta. 

 

Copyright © 2019 Turistička agencija Partner Travel

wizair e-mail: info@partnertravel.ba;  tel: 035/294-046